Avís legal

Tractament de les dades personals
CRISMAT compleix estrictament la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de setembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

CRISMAT adopta les mesures i els mecanismes necessaris per garantir la seguretat de les comunicacions i les transaccions que es produeixin per mitjà del lloc web, segons l'estat de la tecnologia i d'acord amb la tipologia de les transaccions i serveis que es posen a disposició dels usuaris. El portal no utilitza cookies.

El lloc web de CRISMAT disposa d'una adreça de correu i un formulari de contacte. En el cas que lliurement decidiu enviar-nos una comunicació mitjançant alguna d'aquestes vies, estareu consentint expressament el tractament de les vostres dades personals per part de CRISMAT, així com que aquestes dades siguin incorporades en el fitxer de titularitat de la societat. Les dades de contacte del titular d'aquest fitxer són les següents:

CRISMAT S.L.
CIF B58933136
Carrer de la Indústria, 6
Polígon Industrial La Creueta
08130 Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona (España)
crismat@rit-ti.com
Tel: 935 607 274

Les dades seran tractades per CRISMAT amb la finalitat de resoldre les consultes plantejades per la persona interessada, que podrà exercir els drets ARCO (accés, rectificació, cancelació i oposició) sobre les dades facilitades sempre que ho desitgi, enviant un missatge de correu electrònic a crismat@rit-ti.com.

Utilització del lloc web i política d'enllaços
CRISMAT no garanteix que el lloc web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a CRISMAT, de retards o bloquejos en l'ús d'aquest sistema electrònic causat per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d'internet o altres sistemes electrònics, així com també danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions ilegítimes fora de control.

CRISMAT no serà responsable de l'ús per part de terceres persones de la informació continguda en el lloc web.

CRISMAT pot tenir enllaços o hipervincles i connexió amb altres llocs web gestionats per tercers i no controlats directament. Per tant, en el cas que CRISMAT tingui coneixement que l'activitat o la informació que faciliten alguns d'aquests enllaços sigui constitutiva de delicte o pugui lesionar els béns o drets de tercers susceptibles d'indemnització, actuarà amb la diligència necessaria per suprimir i inutilitzar l'enllaç corresponent tant aviat com sigui possible, declinant tota responsabilitat a la propietària del lloc web infractor.

Els possibles conflictes relatius a aquest lloc web es regiran exclusivamnt pel dret de l'Estat Espanyol i la Comunitat Autònoma de Catalunya, essent els jutjats de Terrassa els únics competents. Tota persona usuaria del lloc web, independentment de la jurisdicció territorial des de la que es produeixi l'accés, accepta el compliment i respecte d'aquesta clàusula amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pugui correspondre.

Propietat intelectual
Aquest portal i tots els seus continguts, incloent textos, imatges, sons, bases de dades, codis i qualsevol altre material, són propietat de CRISMAT, o dels tercers que hagin autoritzat el seu ús. Tot aquest material està a l'ampara de la legislació de protecció de la propietat intelectual. Els seus titulars es reserven les accions legalment oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intelectual sobre aquests continguts.